Bakkerij de Kok
Langstraat 57a
4341 ED Arnemuiden

T 0118 31 00 12
E info@bakkerijdekok.nl
W www.bakkerijdekok.nl
Openingstijden
ZondagGesloten
MaandagGesloten
Dinsdag t/m Vrijdag8.00 - 17.30 uur
Zaterdag7.30 - 15.00 uur

Over ons

De bakker en de bakkersvrouw

“Als je vak je hobby is, dan doe je niets liever dan hele dagen met je handen in het deeg zitten.”

Wij zijn Jacco en Marije de Kok en sinds 20 oktober 2017 de trotse eigenaren van bakkerij de Kok. Al vanaf zijn 18e wist Jacco het zeker! “Ik wil een eigen bakkerij!” Als je dan ook nog eens je toekomstige vrouw tegenkomt in de bakkerijwereld kost het niet veel moeite haar over te halen om deze droom samen waar te maken.

In zijn vakanties was Jacco vaak bezig met cursussen, onder andere aan het Bakery Institute waar hij les kreeg van een Wereldkampioen in het maken van de heerlijkste desembroden en vooral zijn favoriet, stokbroden op basis van desem!

Na jaren van cursussen, bakkerijen bezoeken en zoeken naar de juiste locatie zijn we in het gezellige Arnemuiden een bakkerij gestart.

 

De winkel

Elke dag zorgen we er weer voor dat de winkel vol ligt met onze heerlijke producten.

Als u even moet wachten is er altijd wel wat te beleven!  U kunt de bakkers vanuit onze open winkel in de bakkerij aan het werk zien met het maken van de producten.

In het weekend is ons assortiment nog breder als doordeweeks.

 

Onze visie

Kwaliteit en service staat bij ons op nummer één!

Om u van onze heerlijke producten te laten genieten moeten de bakkers al vroeg beginnen. Om twee uur’s nachts worden de eerste degen al gedraaid om alles op tijd klaar te krijgen. Dit heeft er ook mee te maken dat wij onze broden een zo lang mogelijk rijsproces geven wat de smaak en malsheid ten goede komt. Onze producten komen zo laat mogelijk uit de oven, zodat u het zo vers mogelijk consumeert.

© Bakkerij de Kok, 2024 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Ontwerp & realisatie: AM Creatie